Etiquetas

Indique o texto da etiqueta e escolla o seu tamaƱo de papel.

Para acceder a esta orde...

Choose File - New - Labels - Labels tab.

InscriciĆ³n

Introduza o texto que desexa que apareza na(s) etiqueta(s).

Texto da etiqueta

Introduza o texto que desexe que apareza na etiqueta. TamƩn pode inserir un campo dunha base de datos.

Enderezo

Crea unha etiqueta co seu enderezo de remitente. O texto que haxa na caixa Texto da etiqueta Ć© substituĆ­do.

Icona Nota

Para cambiar o seu enderezo de remitente, escolla - LibreOffice e a seguir prema a lapela Datos do usuario.

Base de datos

Seleccione a base de datos que desexe empregar como fonte de datos da etiqueta.

TƔboa

Seleccione a tƔboa da base de datos que conteƱa o(s) campo(s) que desexe empregar na etiqueta.

Campo da base de datos

Seleccione a base de datos que desexe e prema na frecha para a esquerda desta caixa para inserir o campo na caixa Texto da etiqueta.

O nome do campo da base de datos estƔ delimitado por parƩnteses na caixa Texto da etiqueta. Se o desexa, pode separar os campos da base de datos con espazos. Prema Intro para inserir un campo da base de datos nunha liƱa nova.

Formato

Pode seleccionar un formato de tamaƱo predefinido para a etiqueta ou un formato de tamaƱo que indique na lapela Formato.

Continuo

Imprime etiquetas en papel continuo.

Folla

Imprime etiquetas en follas individuais.

Marca

Escolla a marca de papel que desexe empregar.Cada marca ten os seus propios formatos de tamaƱo.

Tipo

Seleccione o formato de tamaƱo que desexa empregar. Os formatos dispoƱƭbeis dependen da marca seleccionada na lista Marca. Se desexa empregar un formato de etiqueta personalizado, seleccione [User] e a seguir prema na lapela Formato para definir o formato.

InformaciĆ³n

O tipo de papel, as dimensiĆ³ns da etiqueta e a grella de etiquetas aparecen na parte inferior da Ć”rea Formato.

Precisamos da sĆŗa axuda!