Menú Ferramentas

Escolla Inserir - Multimedia - Galería ou abra a barra Estándar e prema

Icona

Galería

Escolla Ferramentas - Galería ou prema na icona Galería na barra Estándar -
botón Novo tema - lapela Ficheiros.

Escolla Ferramentas - Ortografía.

Tecla F7

Na barra de ferramentas Estándar, prema

Icona

Ortografía

Escolla Ferramentas - Idioma - Conversión de hangul/hanja. Debe estar activada a compatibilidade con idiomas asiáticos.

Escolla Ferramentas - Idioma - Conversión de chinés. Debe estar activada a compatibilidade con idiomas asiáticos.

Escolla Ferramentas - Idioma - Conversión de chinés - botón Editar termos. Debe estar activada a compatibilidade con idiomas asiáticos.

Escolla Ferramentas - Ortografía.

Escolla Ferramentas - Ortografía e prema en Opcións.

Escolla Ferramentas - Idioma - Tesouro.

+F7

Escolla Ferramentas - Substitución de cores (Draw do LibreOffice e Impress do LibreOffice).

Escolla Ferramentas - Reprodutor multimedia.

Escolla Ferramentas - Macros - Organizar Macros - Basic do LibreOffice ou prema en +F11 (de non estar asignada polo sistema).

Choose Tools - Macros - Run Macros.

Choose Tools - Macros - Organize Macros - BeanShell.

Choose Tools - Macros - Organize Macros - JavaScript.

Choose Tools - Macros - Organize Macros - Python.

Escolla Ferramentas - Macros - Gravar macro.

Escolla Ferramentas - Macros - Organizar macros - Basic do LibreOffice,
prema no botón Organizador,
prema na lapela Bibliotecas,
e finalmente no botón Contrasinal.

Choose Tools - Macros - Organize Macros - LibreOffice Basic,
click the Organizer button.

Escolla Ferramentas - Xestor de extensións.

Choose Tools - Extension Manager, click Check for Updates button.

Choose Tools - Macros - XML Filter Settings.

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click New or Edit.

Tools - Macros - XML Filter Settings, then click Test XSLTs.

Escolla Ferramentas - Personalizar.

Escolla a lapela Ferramentas - Personalizar - Menús.

Choose Tools - Customize - Menus tab, click the gear Icon gear menu dropdown menu and choose Add.

Choose Tools - Customize - Menus tab, click the gear Icon gear menu dropdown menu and choose Move.

Choose Tools - Customize - Keyboard tab. A document must be opened.

Choose Tools - Customize - Toolbars tab.

Choose Tools - Customize - Events tab.

Escolla Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática.

Choose Tools - AutoCorrect - AutoCorrect Options - Options tab.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática - Substituír.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática - Excepcións.

Escolla Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática - Opcións rexionais.

Escolla a lapela Ferramentas - Corrección automática - Opcións de corrección automática - Completar palabras.

Escolla - Calc do LibreOffice - Ver.

Escolla - Impress do LibreOffice/Draw do LibreOffice - Ver.

Escolla - Draw do LibreOffice - Xeral.

Botón de selección da ruta en diversos asistentes.

Prema o botón Editar durante unhas poucas entradas en - LibreOffice - Rutas.

Escolla .

Escolla - LibreOffice.

Escolla - LibreOffice - Datos de usuario.

Escolla - LibreOffice - Xeral.

Escolla - LibreOffice - Ver.

Escolla - LibreOffice - Imprimir.

Escolla - LibreOffice - Rutas.

Escolla Ferramentas - Texto automático - ruta.

Choose Tools - ImageMap.

Choose Tools - ImageMap, then select a section of the ImageMap and click Properties - Description.

Escolla a lapela Formato - Área - Cores.

Escolla Formato - Área - Área, prema o botón Cor e prema no botón Escoller.

Icona

Prema no botón Diálogo de cores na lapela Iluminación do diálogo Efectos 3D.

Escolla - LibreOffice - Tipos de letra.

Escolla - LibreOffice - Seguranza.

Escolla - LibreOffice - Avanzado.

Choose - LibreOffice - OpenCL.

Escolla - LibreOffice - IDE de Basic.

Escolla - LibreOffice - Actualización desde a rede.

Escolla - LibreOffice - Accesibilidade.

Escolla - LibreOffice - Cores da aplicación.

Escolla - Cargar/Gardar.

Escolla - Cargar/Gardar - Xeral.

Choose - Load/Save - VBA Properties.

Choose - Load/Save - Microsoft Office.

Choose - Load/Save - HTML Compatibility.

Choose - Language Settings.

Choose - Language Settings - Languages.

Choose - Language Settings - Languages - Complex Text Layout.

Choose - Language Settings - Languages.

Choose - Language Settings - Writing Aids,
in the Available language modules list, select one of the language modules and then click Edit.

Escolla - Configuración de idioma - Axudas á escrita.

Choose - Language Settings - Searching in Japanese.

Choose - Language Settings - Asian Layout.

Choose - Internet.

Choose - Internet - Proxy.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - Compatibility.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - General.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - Mail Merge Email.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - AutoCaption.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - View.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Formatting Aids.

Choose - LibreOffice Writer/LibreOffice Calc/LibreOffice Writer/Web - Grid.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - Basic Fonts (Western).

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - Basic Fonts (Asian). Asian language support must be enabled.

Choose - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Print.

Choose - LibreOffice Calc - Print.

Choose - LibreOffice Writer/LibreOffice Writer/Web - Table.

Open a text document, choose - LibreOffice Writer - Changes.

Open an HTML document, choose - LibreOffice Writer/Web.

Open an HTML document, choose - LibreOffice Writer/Web - Background.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - General.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - View.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Calculate.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Compatibility.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Sort Lists.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Formula.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Defaults.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Sort Lists - Copy button.

Open a spreadsheet document, choose - LibreOffice Calc - Changes.

Open a presentation document, choose - LibreOffice Impress.

Open a presentation document, choose - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - General.

Open a presentation document, choose - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - View.

Open a presentation document, choose - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Grid.

Open a presentation document, choose - LibreOffice Impress/LibreOffice Draw - Print.

Open a drawing document, choose - LibreOffice Draw.

Open a Math document, choose - LibreOffice Math.

Open a Math document, choose - LibreOffice Math - Settings.

Choose - Charts.

Choose - Charts - Default Colors.

Choose - LibreOffice Base.

Choose - LibreOffice Base - Connections.

Escolla - Base do LibreOffice - Bases de datos.