Transici贸n gradual de dous obxectos

A transici贸n gradual crea formas e distrib煤eas en incrementos uniformes entre dous obxectos de debuxo.

Icona Nota

A orde de transici贸n gradual s贸 est谩 dispo帽铆bel en LibreOfficeDraw. No entanto, pode copiar e pegar obxectos disoltos en LibreOffice Impress.

Para facer a transici贸n de dous obxectos:

1. Mante帽a premida a tecla Mai煤s e prema en cada obxecto.

2. Choose Shape - Cross-fading.

3. Para especificar o n煤mero de obxectos entre o inicio e a fin da transici贸n introduza un valor na caixa Incrementos.

4. Prema en Aceptar.

M贸strase un grupo que cont茅n os dous obxectos orixinais e o n煤mero especificado (incrementos) de obxectos disoltos.

Ilustraci贸n de transici贸n gradual

Pode editar os obxectos individuais dun grupo, seleccionando o grupo e logo premendo F3. Prema +F3 para sa铆r do modo de edici贸n do grupo.