Falta un elemento

Ao abrir unha consulta en que xa non hai t√°boas ou campos, aparece a caixa de di√°logo Falta un elemento. Esta caixa de di√°logo identifica a t√°boa ou campo que falta e que non se pode interpretar e permite decidir como continuar o procedemento.

Para acceder a esta orde...

In a database file window, click the Queries icon, then choose Edit - Edit.
If the referenced fields no longer exist, you see this dialog.

Como continuar

Hai tres opci√≥ns dispo√Ī√≠beis para responder a esta pregunta:

Confirma que desexa abrir a consulta na vista gr√°fica?

Permite abrir a consulta na Vista de dese√Īo a√≠nda que falten elementos. Esta opci√≥n tam√©n permite indicar se se desexa ignorar outros erros.

A consulta √°brese na visualizaci√≥n de dese√Īo (a interface gr√°fica). As t√°boas que faltan aparecen baleiras e os campos non v√°lidos aparecen cos seus respectivos nomes (non v√°lidos) na lista de campos. Isto perm√≠telle traballar cos campos que causaron o erro.

Abrir a consulta na visualización SQL

Permite abrir o dese√Īo de consulta no Modo SQL e interpretar a consulta como SQL nativo. S√≥ se pode sa√≠r do modo de SQL nativo cando a instruci√≥n de LibreOffice for completamente interpretada (s√≥ pos√≠bel se as t√°boas ou campos empregados na consulta existe realmente).

Non abrir a consulta

Permite cancelar o procedemento e especificar que a consulta non debe abrirse. Esta opción corresponde á función do botón da caixa de diálogoCancelar.

Ignorar tamén erros semellantes

Se seleccionou a primeira opción e aínda desexa abrir a consulta na visualización de imaxes a pesar de que falten elementos, pode especificar que outros erros ignorar. Así, no proceso de abertura actual non se mostrará ningunha mensaxe de erro se non é posíbel interpretar de forma correcta a consulta.

Precisamos da s√ļa axuda!