Grade

Abre un submen煤 que permite seleccionar a grade que desexa formatar.

Para acceder a esta orde...

Escolla Formato - Grade (Gr谩ficas)

Grade principal do eixe X

Abre a caixa de di谩logo Grade para a definici贸n das propiedades de grade.

Grade principal do eixe Y

Abre a caixa de di谩logo Grade para a definici贸n das propiedades de grade.

Grade principal do eixe Z

Abre a caixa de di谩logo Grade para a definici贸n das propiedades de grade.

Grade secundaria do eixe X

Abre a caixa de di谩logo Grade para a definici贸n das propiedades de grade.

Grade secundaria do eixe Y

Abre a caixa de di谩logo Grade para a definici贸n das propiedades de grade.

Grade secundaria do eixe Z

Abre a caixa de di谩logo Grade para a definici贸n das propiedades de grade.

Todas as grades de eixe

Abre a caixa de di谩logo Grade para a definici贸n das propiedades de grade.

Restaurar

Restaura os cambios feitos na lapela actual para os que se aplicaban cando se abriu este di谩logo.