Barra de fórmulas

Utilice esta barra para introducir fórmulas.

Caixa de nome

Mostra a referencia da cela actual, o intervalo das celas seleccionadas ou o nome da área. Tamén pode seleccionar un intervalo de celas e despois introducir un nome para ese intervalo na caixa de nome.

Área da folla da caixa de combinación

Caixa de nome

Función

Abre o Asistente de funcións, que axuda a crear fórmulas interactivamente.

Abre o Asistente de funcións, que axuda a crear fórmulas interactivamente.

Icon Function Wizard

Asistente de funcións

Seleccionar función

Insira unha función dun intervalo de celas na cela actual. A función pode ser Suma, Media, Mínimo, Máximo e Conta. Prema nunha cela, prema nesta icona, seleccione a función na lista despregábel e, opcionalmente, axuste o intervalo de celas. Ou seleccione algunhas celas nas que desexe inserir o valor da función e a seguir prema na icona. O resultado da función engádese por debaixo do intervalo.

Icona Seleccionar función

Seleccionar función

Función

Engade unha fórmula á cela actual. Prema nesta icona e introduza a fórmula na Liña de entrada.

Icona

Función

Cancelar

Limpa o contido da Liña de entrada ou cancela as alteracións feitas nunha cela existente.

Icona

Cancelar

Aceptar

Acepta o contido da liña de entrada e insire o contido nesta cela.

Icona

Aceptar

Liña de entrada

Introduza a fórmula que desexa agregar á cela actual. Tamén pode premer na icona Asistente de funcións para inserir unha función predefinida na fórmula.