Barra de fórmulas

Utilice esta barra para introducir fórmulas.

Caixa de nome

Mostra a referencia da cela actual, o intervalo das celas seleccionadas ou o nome da área. Tamén pode seleccionar un intervalo de celas e despois introducir un nome para ese intervalo na caixa de nome.

Área da folla da caixa de combinación

Caixa de nome

Function

Opens the Function Wizard, which helps you to interactively create formulas.

Opens the Function Wizard, which helps you to interactively create formulas.

Icona

Asistente de funcións

Seleccionar función

Insira unha función dun intervalo de celas na cela actual. A función pode ser Suma, Media, Mínimo, Máximo e Conta. Prema nunha cela, prema nesta icona, seleccione a función na lista despregábel e, opcionalmente, axuste o intervalo de celas. Ou seleccione algunhas celas nas que desexe inserir o valor da función e a seguir prema na icona. O resultado da función engádese por debaixo do intervalo.

Icona Seleccionar función

Seleccionar función

Función

Engade unha fórmula á cela actual. Prema nesta icona e introduza a fórmula na Liña de entrada.

Icona

Función

Cancelar

Limpa o contido da Liña de entrada ou cancela as alteracións feitas nunha cela existente.

Icona

Cancelar

Aceptar

Acepta o contido da liña de entrada e insire o contido nesta cela.

Icona

Aceptar

Liña de entrada

Introduza a fórmula que desexa agregar á cela actual. Tamén pode premer na icona Asistente de funcións para inserir unha función predefinida na fórmula.