Folla

Este menú contén ordes para modificar e xestionar unha folla e os seus elementos.

Inserir filas

Insert rows above or below the active cell.

Inserir columnas

Inserts columns to the left or to the right of the active cell.

Inserir quebra de páxina

Este comando inserir liña ou columna quebras manuais para garantir que as súas impresións de datos correctamente. Pode inserir unha quebra de páxina horizontal enriba, ou un salto de páxina vertical á esquerda de, a célula activa.

Eliminar celas

<Variable id ="zellenloeschentext"> Completamente borra seleccionados células, columnas ou liñas. As células baixo ou á dereita das células excluídas vai encher o espazo. </ variable> Teña en conta que a opción de exclusión seleccionados son almacenados e recarreguen cando o diálogo é próxima chamada.

Eliminar quebra de páxina

Seleccione o tipo de manual de quebra que desexa eliminar.

Encher

Enche automaticamente as celas con contido.

Borrando contidos

Especifica o contido a ser excluídos da célula activa ou dun intervalo de celas seleccionado Se varios. follas de cálculo seleccionadas, as follas de cálculo seleccionadas serán afectados.

Mover ou copiar a folla

Move ou copia unha folla a un novo local no documento ou a un documento diferente.

Mostrar folla

Displays sheets that were previously hidden with the Hide Sheets command.

Eliminar folla

Elimina a folla de cálculo actual tras pedir confirmación.

Cor da lapela da folla

Opens a window where you can assign a color to the sheet tab.

Eventos de folla

Atribúe macros para programar eventos. A macro atribuída é executada automaticamente cada vez que o evento seleccionado ocorrer.