Inserir folla

Crea unha animaci贸n predefinida na diapositiva actual. S贸 se poden usar obxectos existentes para crear a animaci贸n.

Para acceder a esta orde...

From the menu bar:

Escolla Folla - Inserir folla.

From the tabbed interface:

Escolla Disposici贸n - Inserir folla.

Escolla Folla - Inserir folla.

From the sheet navigation bar:

Escolla Inserir folla

From toolbars:

Icona Inserir folla

Inserir folla

Posici贸n

Especifica onde a nova folla debe ser inserida no seu documento.

Antes folla actual

Insire unha nova folla xusto antes da folla actual.

Despois de folla actual

Insire unha nova folla xusto despois da folla actual.

Folla

Especifica se unha nova folla ou unha folla existente ins铆rese no documento.

Nova folla

Crea unha nova folla. Introduza un nome de folla no campo Nome. Os caracteres permitidos son as letras, n煤meros, espazos e o car谩cter subli帽ado.

N煤mero de p谩xinas

Especifica o n煤mero de follas que se crear谩n.

Nome

Especifica o nome da nova folla.

Renomear follas

Do ficheiro

Insire unha folla dun ficheiro existente no documento actual.

Explorar

Abre unha caixa de di谩logo para seleccionar un ficheiro.

Follas dispo帽铆beis

Se seleccionou un ficheiro mediante o bot贸n Browse , as follas nel contidos son mostrados no cadro de lista. O cami帽o do ficheiro aparece debaixo desa caixa. Seleccione a folla a ser inserido na caixa de lista.

Ligaz贸n

Seleccionar para inserir a folla como unha ligaz贸n en vez de como unha copia. As ligaz贸ns poden actualizarse para mostrar o contido actual.