Clear Cells

Especifica o contido a ser excluídos da célula activa ou dun intervalo de celas seleccionado Se varios. follas de cálculo seleccionadas, as follas de cálculo seleccionadas serán afectados.

Para acceder a esta orde...

From the menu bar:

Escolla Folla - Limpar celas.

From the context menu:

Choose Clear Contents.

From toolbars:

Icon Clear Cells

Clear Cells

From the keyboard:

Backspace

tip

Este diálogo tamén é chamado presionando Retroceso tras o cursor de cela foi activado na folla.

tip

Presionando Delete excl√ļe contido sen chamar √° caixa de di√°logo ou cambiar formatos.

tip

Use Cortar na barra Est√°ndar para eliminar contidos e formatos sen o di√°logo.

Selección

Esta área lista as opcións para eliminar contido.

Eliminar todo

Elimina todo o contido desde o intervalo de celas seleccionado.

Texto

Elimina s√≥ o texto. Non afecta a formatos, f√≥rmulas, n√ļmeros nin datas.

N√ļmeros

Elimina s√≥ os n√ļmeros. Os formatos e as f√≥rmulas permanecen inalterados.

Data e hora

Excl√ļe os valores de data e hora. Formatos, texto, n√ļmeros e f√≥rmulas permanecen inalterados.

Fórmulas

Excl√ļe f√≥rmulas. Texto, n√ļmeros, formatos, datas e horarios permanecen inalterados.

Comentarios

Borra comentarios engadidos ás células. Todos os outros elementos permanecen inalterados.

Formatos

Excl√ļe atributos de formato aplicados √°s c√©lulas. Todo o contido c√©lula permanece inalterado.

Obxectos

Elimina obxectos. Todo o contido da cela permanece inalterado.

Precisamos da s√ļa axuda!