Fill Sheets

Indica as opcións para transferir follas ou intervalos dunha folla determinada ás mesmas celas doutras follas seleccionadas.

Para acceder a esta orde...

From the menu bar:

Choose Sheet - Fill Cells - Fill Sheets.

warning

Esta orde de menú só está activa de haber cando menos dúas follas seleccionadas no documento.

Para escoller varias folla, prema na lapela de cada folla mentres preme ou Maiúsculas.

Ao contrario de copiar unha área para o portapapeis, pode filtrar determinada información e calcular valores.

Que enche unha folla

Esta caixa de diálogo é semellante á de Pegar especial, na que se poden atopar suxestións adicionais.