Fill Cells

Enche automaticamente as celas con contido.

Para acceder a esta orde...

From the menu bar:

Escolla Folla - Encher celas

Fill Down

Enche un intervalo seleccionado de polo menos dúas filas co contido da cela superior do intervalo.

Fill Right

Enche un intervalo seleccionado de polo menos dúas columnas co contido da cela do extremo esquerdo.

Fill Up

Enche un intervalo seleccionado de polo menos dúas filas co contido da cela inferior.

Fill Left

Enche un intervalo seleccionado de polo menos dúas columnas co contido da cela do extremo dereito.

Fill Sheets

Indica as opcións para transferir follas ou intervalos dunha folla determinada ás mesmas celas doutras follas seleccionadas.

Fill Series

Xere series automaticamente coas opcións deste diálogo. Determine a dirección, o incremento, a unidade de tempo e o tipo de serie.

Fill Random Numbers

Encha un intervalo de celas con números pseudoaleatorios xerados automaticamente coa función de distribución seleccionada e os seus parámetros.

Filling cells using context menus

You can reuse the values in the current column to fill the cell.