Fill Cells

Enche automaticamente as celas con contido.

Para acceder a esta orde...

From the menu bar:

Escolla Folla - Encher celas

Fill Down

Enche un intervalo seleccionado de polo menos d煤as filas co contido da cela superior do intervalo.

Fill Right

Enche un intervalo seleccionado de polo menos d煤as columnas co contido da cela do extremo esquerdo.

Fill Up

Enche un intervalo seleccionado de polo menos d煤as filas co contido da cela inferior.

Fill Left

Enche un intervalo seleccionado de polo menos d煤as columnas co contido da cela do extremo dereito.

Fill Sheets

Indica as opci贸ns para transferir follas ou intervalos dunha folla determinada 谩s mesmas celas doutras follas seleccionadas.

Fill Series

Xere series automaticamente coas opci贸ns deste di谩logo. Determine a direcci贸n, o incremento, a unidade de tempo e o tipo de serie.

Fill Random Numbers

Encha un intervalo de celas con n煤meros pseudoaleatorios xerados automaticamente coa funci贸n de distribuci贸n seleccionada e os seus par谩metros.

Filling cells using context menus

You can reuse the values in the current column to fill the cell.