LibreOffice Basic Help

V铆deo externo

Acepte este v铆deo. Ao aceptar vai acceder a contido de YouTube, un servizo fornecido por terceiros externos.

Pol铆tica de privacidade do YouTube

O LibreOffice fornece unha Interface de Programaci贸n de Aplicativos (API) que permite controlar os compo帽entes do LibreOffice con diferentes linguaxes de programaci贸n empregando o Paquete de Desenvolvemento de Software (SDK) do LibreOffice. Para m谩is informaci贸n sobre a API do LibreOffice e o Paquete de Desenvolvemento de Software (SDK), visite https://api.libreoffice.org

Esta secci贸n de axuda explica as funci贸ns m谩is frecuentes do Basic do LibreOffice. Para informaci贸n m谩is detallada, consulte a Gu铆a de Programaci贸n do BASIC de OpenOffice.org no Wiki.

Traballar con LibreOffice Basic

Programaci贸n co Basic do LibreOffice

Funci贸ns en tempo de execuci贸n

Recording a Macro

Creaci贸n de caixas de di谩logo de Basic

Creaci贸n de controis no Editor de caixas de di谩logo

Modificaci贸n das propiedades dos controis no editor de caixas de di谩logo

Opening a Dialog With Basic

Exemplos de programaci贸n dos controles no Editor de caixas de di谩logo

Exemplos de programaci贸n en Basic

Working with VBA Macros

Working with VBA Macros

Exclusive VBA Functions and Statements

Working with Macros in Python

Axuda dos scripts en Python do LibreOffice

LibreOffice Python Modules

msgbox module

scriptforge module

uno module

LibreOffice internal Basic macro libraries

LibreOffice installs a set of Basic macro libraries that can be accessed from your Basic macros.

A biblioteca Tools

A biblioteca Depot

A biblioteca Euro

A biblioteca FormWizard

A biblioteca Gimmicks

A biblioteca ImportWizard

A biblioteca Schedule

A biblioteca ScriptBinding

A biblioteca ScriptForge

A biblioteca Template

A biblioteca WikiEditor

Axuda sobre a Axuda

As referencias da Axuda sobre a configuraci贸n predeterminada do programa nun sistema que est谩 configurado de modo predeterminado. As descrici贸ns de cores, acci贸ns do rato ou outros elementos poden ser diferentes entre o programa e o sistema.