Log Function (BASIC)

Devolve o logaritmo natural dun n煤mero.

Sintaxe:

Log (N煤mero)

Valor de retorno:

Double

Par谩metros:

Number: Any numeric expression that you want to calculate the natural logarithm for.

O logaritmo natural 茅 o logaritmo de base e, que 茅 unha constante cun valor aproximado de 2,718282...

Para calcular logaritmos de calquera base (n) para calquera n煤mero (x), divida o logaritmo natural de x polo logaritmo natural de n, desta forma:

Logn(x) = Log(x) / Log(n)

C贸digos de erro

5 Chamada de procedemento incorrecta

Exemplo:

Sub ExampleLogExp
Dim a As Double
Dim Const b1=12.345e12
Dim Const b2=1.345e34
    a=Exp( Log(b1)+Log(b2) )
    MsgBox "" & a & chr(13) & (b1*b2) ,0,芦Multiplicaci贸n por funci贸n logar铆tmica禄