Or Operator

Realiza unha disxunci贸n OR l贸xica en d煤as expresi贸ns.

Sintaxe:

Resultado = Expresi贸n1 Or Expresi贸n2

Par谩metros:

Result: Any numeric variable that contains the result of the disjunction.

Expresi贸n1, Expresi贸n2: Calquera parella de expresi贸ns num茅ricas que queira comparar.

Unha disxunci贸n OR l贸xica de d煤as expresi贸ns booleanas devolve True se, polo menos, unha expresi贸n de comparaci贸n 茅 True.

Unha comparaci贸n bit a bit activa un bit no resultado se este est谩 activado en, polo menos, unha das d煤as expresi贸ns.

Exemplo:

Sub ExampleOr
Dim vA As Variant, vB As Variant, vC As Variant, vD As Variant
Dim vOut As Variant
    vA = 10: vB = 8: vC = 6: vD = Null
    vOut = vA > vB Or vB > vC ' -1
    vOut = vB > vA Or vB > vC ' -1
    vOut = vA > vB Or vB > vD ' -1
    vOut = (vB > vD Or vB > vA) ' 0
    vOut = vB Or vA ' 10