Conversi贸n de valores de hora

As funci贸ns seguintes converten valores de hora en n煤meros calcul谩beis.

Funci贸n Hour

Devolve a hora dun valor de tempo xerado pola funci贸n TimeSerial ou TimeValue.

Minute Function (BASIC)

Devolve o minuto da hora que corresponde ao valor de hora en serie xerado polas funci贸ns TimeSerial ouTimeValue.

Funci贸n Second

Devolve un n煤mero enteiro que representa os segundos do n煤mero de hora en serie xerado pola funci贸n TimeSerial ou TimeValue.

Funci贸n TimeSerial

Calcula un valor de hora en serie para os par谩metros da hora, minuto e segundo especificados pasados como valor num茅rico. Pode usar este valor para calcular a diferenza entre horas.

Funci贸n TimeValue

Calcula un valor de hora en serie a partir da hora, minuto e segundo especificados - par谩metros pasados como cadeas - que representan a hora nun 煤nico valor num茅rico. Este valor pode usarse para calcular a diferenza entre horas.

Funci贸n CDateToUnoTime

Returns the time part of the date as a UNO com.sun.star.util.Time struct.

Funci贸n CDateFromUnoTime

Converts a UNO com.sun.star.util.Time struct to a Date value.

Funci贸n CDateToUnoDateTime

Returns the time part of the date as a UNO com.sun.star.util.DateTime struct.

Funci贸n CDateFromUnoDateTime

Converts a UNO com.sun.star.util.DateTime struct to a Date value.