Xesti贸n de ficheiros

As funci贸ns e instruci贸ns para xestionar ficheiros descr铆bense aqu铆.

Instruci贸n ChDir

Modifica o cartafol ou disco actual.

Instruci贸n ChDrive

Modifica a unidade de disco actual.

CurDir Function

Returns a variant string that represents the current path .

Funci贸n Dir

Devolve o nome dun ficheiro, dun cartafol, ou de todos os ficheiros e cartafoles dunha unidade ou cartafol que coincidan co cami帽o de busca especificado.

Function FileAttr

Devolve o modo de acceso ou o n煤mero de acceso do ficheiro aberto coa instruci贸n Open. O n煤mero de acceso do ficheiro depende do sistema operativo (OSH = Operating System Handle).

Instruci贸n FileCopy

Copia un ficheiro.

Funci贸n FileDateTime

Devolve unha cadea que cont茅n a data e a hora en que un ficheiro se creou ou modificou por 煤ltima vez.

Function FileExists

Determina se un ficheiro ou cartafol est谩 dispo帽铆bel no soporte de datos.

Funci贸n FileLen

Devolve o tama帽o dun ficheiro en bytes.

Funci贸n GetAttr

Devolve un patr贸n de bits que identifica o tipo de ficheiro ou o nome dun volume ou dun cartafol.

GetPathSeparator Function

Returns the operating system-dependent directory separator used to specify file paths.

Instruci贸n Kill

Elimina un ficheiro do disco.

Instruci贸n MkDir

MkDir Statement diagram

Crea un cartafol no soporte dos datos.

Instruci贸n Name

Renomea un ficheiro ou cartafol existente.

Instruci贸n RmDir

Elimina un cartafol existente no soporte de datos.

Instruci贸n SetAttr

Configura a informaci贸n de atributo do ficheiro especificado.