Funcións de E/S de pantalla

Esta sección describe as funcións en tempo de execución usadas para chamar caixas de diálogo para a entrada e saída de datos do usuario.

Funcións de visualización

Esta sección describe as funcións en tempo de execución usadas para mostrar información na pantalla.

Funcións para entrada por pantalla

Esta sección describe as funcións en tempo de execución utilizadas para controlar a entrada por pantalla.

Funcións de cor

Esta sección describe as funcións en tempo de execución utilizadas para definir cores.