A biblioteca Euro

Para acceder a esta orde...

Open Tools - Macros - LibreOffice Basic - Edit and select Application Macros container.

Icona Aviso

Esta páxina de axuda necesita melloras. Xúntese ao proxecto LibreOffice e axúdenos a escribir a información que falta. Visite a nosa páxina web sobre como escribir o contido da Axuda.

Descrición

A biblioteca Euro é utilizada polo asistente Conversor de euros....

Os seus puntos de entrada son:

Selecting the Euro Converter wizard loads the following libraries in memory:

note

Pódense dar conflitos entre nomes de rutinas de Basic ao cargar varias bibliotecas na memoria.

Bibliotecas ImportWizard e Ferramentas de BASIC

O Asistente de conversión de euros describe o que fai a biblioteca Euro.