A biblioteca Euro

Para acceder a esta orde...

Open Tools - Macros - LibreOffice Basic - Edit and select Application Macros container.

Icona Aviso

Esta p谩xina de axuda necesita melloras. X煤ntese ao proxecto LibreOffice e ax煤denos a escribir a informaci贸n que falta. Visite a nosa p谩xina web sobre como escribir o contido da Axuda.

Descrici贸n

A biblioteca Euro 茅 utilizada polo asistente Conversor de euros....

Os seus puntos de entrada son:

Selecting the Euro Converter wizard loads the following libraries in memory:

note

P贸dense dar conflitos entre nomes de rutinas de Basic ao cargar varias bibliotecas na memoria.

Bibliotecas ImportWizard e Ferramentas de BASIC

O Asistente de conversi贸n de euros describe o que fai a biblioteca Euro.