Programación co Basic do LibreOffice

Aquí encontrará información xeral sobre como traballar con macros e LibreOffice Basic.

Fundamentos

Esta sección fornece os fundamentos para traballar co Basic do LibreOffice.

Sintaxe

Esta sección describe os elementos básicos de sintaxe do Basic do LibreOffice. Para unha descrición detallada consulte a Guía do Basic do LibreOffice, dispoñíbel por separado.

Contorno de desenvolvemento integrado (IDE)

Esta sección describe o Contorno de desenvolvemento integrado (IDE) para o Basic de LibreOffice.

Document Event-Driven Macros

This section describes how to assign scripts to application, document or form events.