Piirroksen ominaisuudet -palkki

Piirroksen ominaisuudet -palkki näkyy Writerissa ja Calcissa. Valitaan Näytä - Työkalurivit - Piirroksen ominaisuudet. Ohjausobjektit ovat käytettävissä, kun piirrosobjekti on valittuna. Oletuksena näkyy hieman eri kokoelma kuvakkeita tekstiasiakirjoissa ja laskentataulukoissa.

Viiva

Tehdään valitun viivan muotoiluasetukset.

Icon Line

Viiva

Nuolen tyyli

Avataan Nuolenkärjet-työkalupalkki. Nähtävillä olevia symboleja voi käyttää valitun viivan pään tyylimääritykseen.

Icon Line Ends

Nuolen tyyli

Viivatyyli

Select the line style that you want to use.

Icon Line Style

Viivatyyli

Line Thickness

Select the thickness for the line. You can append a measurement unit. A zero line thickness results in a hairline with a thickness of one pixel of the output medium.

Icon Line Thickness

Line Thickness

Viivan väri

Select a color for the line.

Icon Line Color

Viivan väri

Alue

Asetetaan valitun piirrosobjektin täyttöominaisuudet.

Icon Area

Alue

Aluetyyli/täyttö

Poimitaan valittuun piirrosobjektiin käytettävä täyttötyyppi.

Icon Area Style / Filling

Alueen tyyli / täyttö

Kierrä

Valittua objektia kierretään.

Icon Rotate

Kierrä

Anchor

Allows you to switch between anchoring options.

Icon Anchor

Anchor

Edustalle

Siirretään valittua objektia tekstin eteen.

Icon To Foreground

Edustalle

Taustalle

Siirretään valittua objektia tekstin taakse.

Icon To Background

Taustalle

Tuo eteen

Siirretään valittu objekti pinon päälle, niin että se on muiden objektien edessä.

Icon Bring to Front

Tuo eteen

Vie taakse

Siirretään valittu objekti pinon pohjalle, niin että se on muiden objektien takana.

Icon Send to Back

Vie taakse

Tasaus

Muutetaan valittujen objektien tasausta.

Kuvake

Tasaus