Piirroksen ominaisuudet -palkki

Piirroksen ominaisuudet -palkki näkyy Writerissa ja Calcissa. Valitaan Näytä - Työkalurivit - Piirroksen ominaisuudet. Ohjausobjektit ovat käytettävissä, kun piirrosobjekti on valittuna. Oletuksena näkyy hieman eri kokoelma kuvakkeita tekstiasiakirjoissa ja laskentataulukoissa.

Viiva

Tehdään valitun viivan muotoiluasetukset.

Viivakuvake, jossa mustekynän kärki

Viiva

Nuolen tyyli

Avataan Nuolenkärjet-työkalupalkki. Nähtävillä olevia symboleja voi käyttää valitun viivan pään tyylimääritykseen.

Kuvake

Nuolen tyyli

Viivatyyli

Select the line style that you want to use.

Viivatyyli-kuvake, jossa viivavalikoima

Viivatyyli

Viivan leveys

Select the width for the line. You can append a measurement unit. A zero line width results in a hairline with a width of one pixel of the output medium.

Kuvake

Viivan leveys

Viivan väri

Select a color for the line.

Kuvake

Viivan väri

Alue

Asetetaan valitun piirrosobjektin täyttöominaisuudet.

Aluekuvake, jossa maalikannu

Alue

Aluetyyli/täyttö

Poimitaan valittuun piirrosobjektiin käytettävä täyttötyyppi.

Kuvake

Alueen tyyli / täyttö

Kierrä

Valittua objektia kierretään.

Kuvake

Kierrä

Muuta ankkuri

Allows you to switch between anchoring options.

Kuvake

Muuta ankkuri

Edustalle

Siirretään valittua objektia tekstin eteen.

Kuvake

Edustalle

Taustalle

Siirretään valittua objektia tekstin taakse.

Kuvake

Taustalle

Tuo eteen

Siirretään valittu objekti pinon päälle, niin että se on muiden objektien edessä.

Kuvake

Tuo eteen

Vie taakse

Siirretään valittu objekti pinon pohjalle, niin että se on muiden objektien takana.

Kuvake

Vie taakse

Tasaus

Muutetaan valittujen objektien tasausta.

Kuvake

Tasaus