Sanojen lukumÀÀrÀ

1. Sana- ja merkkimÀÀrÀ nÀkyvÀt tilarivillÀ pysyen ajan tasalla muokattaessa.

2. Jos lukumÀÀrÀ lasketaan vain osasta asiakirjan tekstiÀ, valitaan tuo teksti.

3. To display extended statistics such as count of characters without spaces, double click the word count in the status bar, or choose Tools - Word Count.

Miten LibreOffice laskee sanat?

Yleisesti ottaen jokainen kahden vÀlilyöntimerkin vÀlinen merkkijono on sana. Myös yhdysmerkit, sarkaimet, rivinvaihdot ja kappaleen vaihdot toimivat sanojen erottimina.

Sanat, jossa on nÀkyvÀ tavuviiva, kuten plug-in, add-on tai user/config, lasketaan kukin yhdeksi sanaksi.

Sanat voivat olla kooste kirjaimista, numeroista ja erikoismerkeistÀ. NiinpÀ seuraava teksti lasketaan neljÀksi sanaksi: abc123 1.23 "$" http://www.example.com.

Sanarajoja esittÀvien merkkien mukauttaminen tapahtuu valitsemalla - LibreOffice Writer - Yleiset ja lisÀÀmÀllÀ halutut merkit kenttÀÀn YlimÀÀrÀiset erotinmerkit .

Vihje-kuvake

LisÀtilastotietojen saamiseksi asiakirjasta valitaan Tiedosto - Ominaisuudet - Tilastotiedot.

Tiedosto - Ominaisuudet - Tilastotiedot