Tekstin kierto

Voit kiertÀÀ vain tekstiÀ, joka on piirrosobjektissa.

1. Valitse tarvittaessa NÀytÀ - Työkalurivit - Piirros avataksesi Piirros-palkin.

2. Valitse Teksti-kuvake Teksti-kuvake, jossa iso T.

3. PiirrÀ asiakirjaan tekstiobjekti vetÀmÀllÀ ja kirjoita tai liitÀ teksti sitten.

4. Napsauta ensin objektin ulkopuolella ja napsauta sitten syötettyÀ tekstiÀ. Napsauta KierrÀ-kuvaketta KierrÀ-kuvake, jossa kaarinuoli vastapÀivÀÀn alhaalta Piirroksen ominaisuudet -palkissa.

5. VedÀ yhdestÀ tekstiobjektin sivukahvasta.

Vihje-kuvake

Tekstiobjektia voidaan myös napsauttaa kakkospainikkeella, valita Sijainti ja koko, napsauttaa Kierto-vÀlilehteÀ ja syöttÀÀ sitten objektille kiertokulma tai uusi sijainti.