Rivinvaihtojen poistaminen

Automaattista korjaustoimintoa kÀytetÀÀn virkkeen sisÀisten rivinvaihtojen poistamiseen. EpÀtoivottavia rivinvaihtoja voi esiintyÀ, kun tekstiÀ kopioidaan toisesta lÀhteestÀ ja liitetÀÀn tekstiasiakirjaan.

Huomautus-kuvake

TÀmÀ automaattisen korjauksen piirre toimii vain teksteissÀ, jotka on muotoiltu "Oletus"-kappaletyylillÀ.

1. Valitse Työkalut - Automaattisen korjauksen asetukset.

2. Asetukset-vÀlilehdellÀ varmista, ettÀ YhdistÀ yhden rivin pituiset kappaleet, jos pituus on suurempi kuin 50% on merkittynÀ. Pituuden vÀhimmÀisprosenttiosuuden muuttamiseksi kaksoisnapsautetaan vaihtoehtoa luettelossa ja annetaan sitten uusi prosenttiluku.

3. HyvÀksy OK:lla.

4. Valitse teksti, jossa on poistettavia rivinvaihtoja.

5. Muotoilu-palkin KÀytÀ tyyliÀ -ruudussa valitse "Oletus".

6. Choose Tools - AutoCorrect - Apply.