Kuvan lisääminen tiedostosta

1. Choose Insert - Image.

2. Valitse tiedosto. Tiedoston tyyppi -ruudussa voit rajoittaa valinnan tiettyihin tiedostotyyppeihin.

3. Napsauta Linkitä-ruutua, jos haluat lisäyksen linkkinä alkuperäiseen tiedostoon.

Jos Linkitä-ruutu merkitään, aina kun asiakirjaa päivitetään ja ladataan, bittikarttakuva ladataan jälleen. Kuvan paikalliseen kopioon asiakirjassa tehdyt muokkausvaiheet toistetaan ja kuva esitetään.

Jos Linkitä-ruutua ei merkitä, asiakirjassa työstetään aina sitä kopiota kuvasta, joka luotiin ensimmäisellä lisäyskerralla.

Alkujaan linkittämällä lisättyjen kuvien upottamiseksi mennään Muokkaa - Linkit -toimintoon ja napsautetaan Katkaise linkki -painiketta.

4. Lisää Avaa-painikkeella kuva asiakirjaan.

Oletuksena on lisätyn kuvan keskittäminen napsautetun kappaleen yläpuolelle.