Hakemiston tai sisällysluettelon muotoilu

Lisää hakemisto tai luettelo -valintaikkunassa voidaan käyttää erilaisia kappaletyylejä, määrittää hyperlinkkejä merkinnöille, muuttaa hakemiston taittoa tai taustaväriä.

Erilaisen kappaletyylin käyttäminen hakemiston tasolle

1. Napsauta kakkospainikkeella hakemistoa tai sisällysluetteloa ja valitse Muokkaa hakemistoa.

2. Napsauta Tyylit-välilehteä.

3. Napsauta hakemistotasoa Tasot-luettelossa.

4. Napsauta Kappaletyylit-luettelosta käytettävää tyyliä.

5. Napsauta määrityspainiketta <.

6. Hyväksy OK:lla.

Hyperlinkkien määrittäminen sisällysluettelon merkinnöille

Ristiviitteen voi määrittää hyperlinkkinä kohteeseen sisällysluettelon merkinnässä.

1. Napsauta kakkospainikkeella hakemistoa tai sisällysluetteloa ja valitse Muokkaa hakemistoa.

2. Napsauta Merkinnät-välilehteä.

3. Taso-luettelossa napsauta hierarkkista tasoa, jolla kappaletyyliä käytetään.

4. Rakenne-alueella napsauta E#-elementin edessä olevaa ruutua ja napsauta sitten Hyperlinkki-painiketta.

5. Napsauta E:n jälkeistä kenttään ja napsauta sitten Hyperlinkki.

6. Toista edellä oleva kullekin otsikkotasolle, jolle hyperlinkki lisätään tai napsauta Kaikki-painiketta muotoilun käyttämiseksi kaikilla tasoilla.

Sisällysluettelon luominen

Hakemisto- tai sisällysluettelomerkinnän määrittäminen

Hakemistojen ja sisällysluetteloiden päivittäminen, muokkaaminen ja poistaminen

Hakemisto- ja luettelomerkintöjen muokkaaminen ja poistaminen

Aakkosellisten hakemistojen luominen

Käyttäjän määrittämät hakemistot

Lähdeluettelon luominen

Useita asiakirjoja kattavat hakemistot