Pysyvän tai päivittyvän päivämääräkentän lisääminen

Asiakirjaan voidaan lisätä ajankohtainen päivämäärä joko kenttänä, joka päivittyy joka kertaa asiakirjaa avattaessa, tai kenttänä, joka ei päivity.

1. Valitse Lisää - Kentät - Lisää kenttiä ja siirry Asiakirja-välilehdelle.

2. Napsauta 'Päivämäärä' Tyyppi-luettelossa ja tee jokin seuraavista:

Päivämäärän lisäämiseksi kenttänä, joka päivittyy jokaisella asiakirjan avauskerralla, napsauta 'Päivämäärä'-riviä Valitse-luettelossa.

Päivämäärän lisäämiseksi kenttänä, joka ei päivity, napsauta 'Kiinteä päivämäärä' -riviä Valitse-luettelossa.