Automaattisen korjauksen sammuttaminen

Oletuksena LibreOffice korjaa useita tavallisia kirjoitusvirheitä ja käyttää muotoilua kirjoitettaessa.

Sanan poistaminen automaattisen korjauksen luettelosta

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Napsauta Korvaa-välilehteä.

3. Valitse automaattisen korjauksen luettelosta poistettava sanapari.

4. Napsauta Poista.

Lainausmerkkien korvaamisen lopettaminen

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Napsauta Lokalisoidut valinnat-välilehteä.

3. Tyhjennä "Korvaa"-valintaruudut.

Virkkeen ensimmäinen kirjaimen isoksi muuttamisen lopettaminen

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Napsauta Asetukset-välilehteä.

3. Tyhjennä "Muuta jokaisen virkkeen ensimmäinen kirjan isoksi" -valintaruutu.

Viivan piirtämisen estäminen saman merkin toistuessa kolmesti

LibreOffice piirtää automaattisesti viivan, kun toistetaan seuraavia merkkejä kolmesti ja painetaan Enteriä: - _ = * ~ #

1. Choose Tools - AutoCorrect Options.

2. Napsauta Asetukset-välilehteä.

3. Tyhjennä "Käytä kehystä" -valintaruutu.