Päivämäärä

Lisätään ajankohdan päivämäärä kenttänä. Kentässä käytetään oletuspäivämäärä-muotoa eikä päivämäärä päivittäydy.

Toiminnon käyttäminen:

Choose Insert - Field - Date

Erilaisen päivämäärämuotoilun määrittämiseksi tai päivittyvän päivämäärän käyttämiseksi valitaan Lisää - Kentät - Lisää kenttiä kenttätoiminnon lisäämiseksi ja tehdään tarvittavat asetukset Kentät-valintaikkunassa. Lisätyn päivämääräkentän muotoilua voidaan muuttaa milloin vain valitsemalla Muokkaa - Kenttä.