Valitse osoitelohko

Select, edit, or delete an address block layout for mail merge.

Select your preferred address block

Valitaan luettelosta joukkokirjeessä käytettävä osoiteasettelu ja hyväksytään OK:lla.

Älä ota maata/aluetta mukaan

Osoitteesta jätetään maa- tai aluetiedot pois.

Sisällytä aina maa/alue

Osoitteeseen sisältyy maa- tai aluetiedot.

Ota maa/alue mukaan jos se ei ole:

Osoitteeseen sisältyy maa- tai aluetiedot, jos se ei ole tekstiruudussa mainittu.

Kirjoitetaan maa/alue, jota ei tulosteta osoitteessa.

Uusi

Avataan Uusi osoitelohko -valintaikkuna, jossa voidaan määrittää osoitteen asettelu.

Muokkaa

Opens the Edit Address Block dialog where you can edit the selected address block layout.

Poista

Poistetaan valittu osoitelohkon asettelu.