Määritä tyylit

Luodaan hakemistomerkinnät määrätystä kappaletyylistä.

Toiminnon käyttäminen:

Choose Insert - Table of Contents and Index - Table of Contents, Index or Bibliography - Type, mark "Additional Styles" check box and then click Assign styles

Tyylit

Luettelossa on kappaletyylejä, joita voidaan määrittää hakemistotasoille.

Hakemistomerkinnän luomiseksi kappaletyylistä napsautetaan ensin Tyylitluetteloa ja sitten >> -painiketta tyylin siirtämiseksi halutulle hakemistotasolle.

<<

Siirretään valittu kappaletyyliä hakemistohierarkiassa yksi taso ylemmäksi.

>>

Siirretään valittu kappaletyyliä hakemistohierarkiassa yksi taso alemmaksi.