Muokkaa osia

Muutetaan asiakirjaan määritettyjen osien ominaisuuksia. Osan lisäämiseksi, valitaan teksti tai napsautetaan asiakirjaa ja valitaan sitten Lisää - Osa.

Toiminnon aloitustavat:

Valitse Muotoilu - Osat

Muokkaa osia -valintaikkuna muistuttaa Lisää - Osa -valintaikkunaa. Siinä on seuraavat lisäasetukset:

Osa

Kirjoitetaan muokattavan osan nimi tai napsautetaan nimeä Osa-luettelossa. Jos kohdistin on käsiteltävässä osassa, osan nimi näkyy tilarivillä asiakirjaikkunan alareunassa.

Osan vallitseva kirjoitussuojauksen tila osoitetaan osan nimen edessä olevalla lukkosymbolilla luettelossa. Avoin lukko tarkoittaa suojaamatonta ja suljettu lukko suojattua. Samalla tavalla näkyvillä olevat osat on ilmaistu silmälasisymbolilla.

Asetukset

Avataan Asetukset-valintaikkuna, jossa voidaan muokata valitun osan palstataittoa, taustaa sekä ala- ja loppuviitteiden toimintaa. Jos osalla on salasanasuojaus, salasana pitää antaa ensin.

Poista

Poistetaan valittu osa asiakirjasta ja lisätään osan sisältÜ asiakirjaan.