Muut symbolit

Opens the Symbols dialog, in which you can select a symbol to insert in the formula.

Toiminnon aloitustavat:

Choose Tools - Symbols

Työkalut-palkissa napsautetaan

Kuvake

Symbols

Symbolijoukko

Kaikki symbolit on järjestetty merkistöiksi. Haluttu symbolijoukko poimitaan valintalistasta. Vastaava merkkien ryhmä ilmestyy alla olevaan kenttään.

Kun merkki on valittu, sen koodinimi ilmestyy merkkiluettelon alapuolelle ja suurennettu versio näkyy oikealla olevassa kentässä. Huomaa, että nimi pitää kirjoittaa komentoikkunaan täsmälleen samalla tavalla, kuin se on näkyvissä tässä (suur- ja pienaakkoset huomioidaan).

Symboli lisätään valitsemalla se luettelosta ja Lisää-napsautuksella. Vastaava nimikoodi ilmestyy komentoikkunaan.

Muokkaa

Napsauttamalla avataan Muokkaa symboleja -valintaikkuna.

Käytä

Muokatut tai valitut arvot otetaan käyttöön valintaikkunaa sulkematta.