LibreOffice Mathin esimerkkejä

Seuraavassa on luettelo LibreOffice Mathin esimerkkikaavoista.

Indeksoidut symbolit

Seuraava esimerkki selittää, miten LibreOffice Mathissa ladotaan indeksoituja symboleja. Esimerkki on kopioitavissa leikepöydän kautta komentoikkunaan ja käytettävissä kaavassa.

Indeksoidut symbolit

Osiossa on toinen esimerkki indeksoitujen symbolien ladonnasta LibreOffice Mathilla. Esimerkki on kopioitavissa leikepöydän kautta komentoikkunaan ja käytettävissä kaavassa.

Indeksoidut symbolit

Kolmas esimerkki siitä, miten LibreOffice Mathissa luodaan indeksoituja symboleja, on oheisena. Esimerkki on kopioitavissa leikepöydälle ja käytettävissä komentoikkunan kaavassa.

Matriisi

Osiossa on esimerkki siitä, miten LibreOffice Mathilla ladotaan matriisi. Halutessasi käyttää esimerkkiä omassa kaavassasi, voit kopioida sen komentoikkunaan leikepöydän kautta.

Matriisi, jossa on erikokoisia fontteja

Osiossa on esimerkki siitä, miten LibreOffice Mathilla ladotaan matriisi, jossa on vaihtelevan kokoisia fontteja. Esimerkki on kopioitavissa komentoikkunaan leikepöydän kautta käyttäjän omaan kaavaan.

Matriisi lihavoituna

Osiossa on esimerkki lihavoidulla kirjasimella LibreOffice Mathilla ladotusta matriisista. Esimerkki on kopioitavissa leikepöydän kautta komentoikkunaan ja käytettävissä kaavassa.

Funktiot

Oheisena on yksi esimerkki siitä, miten LibreOffice Mathilla ladotaan funktioita. Halutessasi käyttää esimerkkiä omassa kaavassasi, voit kopioida sen komentoikkunaan leikepöydän kautta.

Neliöjuuri

Osiossa on yksi esimerkki siitä, miten neliöjuuri ladotaa LibreOffice Mathilla. Halutessasi käyttää esimerkkiä omassa kaavassasi, voit kopioida sen komentoikkunaan leikepöydän kautta.

Integroimis- ja summausvälit, fonttikoot

Oheisena esimerkki siitä, miten erilaisia fontteja ja fonttikokoja käytetään LibreOffice Mathin kaavassa.

Määritteet

Tässä osiossa on yksi esimerkki siitä, miten erilaisia määritteitä käytetään LibreOffice Mathin kaavassa.

Please support us!