Harjoittele dian vaihdon ajoitusta

LibreOffice auttaa kÀyttÀjÀÀ löytÀmÀÀn oikeat toistamisajoitukset automaattisille dian vaihdoille.

KÀyttÀjÀ laatii diat, kÀynnistÀÀ esityksen erikoiskuvakkeella, puhuu kuvitteelliselle yleisölle sen, mitÀ aikoo puhua ensimmÀisen dian kohdalla, siirtyy sitten seuraavaan diaan ja niin edelleen. LibreOffice nauhoittaa esittÀmisajan kullekin dialla, joten kun seuraavan kerran esitys pidetÀÀn automaattisin dianvaihdoin, ajoitus on nauhoituksen mukainen.

Esityksen nauhoittaminen toistamisajoituksin

1. Avaa esitys ja vaihda Diojen lajittelu -nÀkymÀÀn.

2. Aloita nÀytös DialajittelunÀkymÀ-palkin Kokeile ajoituksia -kuvakkeella Ajoitus-kuvake, jossa kello. NÀkyville tulee ensimmÀinen dia ja ajastin alakulmaan.

3. Kun on aika edetÀ seuraavaan diaan, napsauta ajastinta. Oletusasetusten sÀilyttÀmiseksi tÀllÀ dialla, napsauta diaa, mutta ÀlÀ ajastinta. KÀy lÀpi koko esityksen diat.

4. TÀssÀ vaiheessa LibreOffice on nauhoittanut kunkin dian keston nÀytöksessÀ. Tallenna esityksesi.

5. If you want the whole presentation to auto-repeat, open the menu Slide Show - Slide Show Settings. Click Loop and repeat after and OK.