Lisää

Kuvake

Lisää

Avataan Lisää-työkalupalkki, jossa asiakirjaan voidaan lisätä objekteja, mukaan lukien kaaviot, taulukot ja kuvat.

Slide

Inserts a slide after the currently selected slide.

Icon New slide

New Slide

Irrallinen kehys

Käsiteltävään asiakirjaan lisätään irrallinen kehys. Irrallisia kehyksiä käytetään HTML-asiakirjoissa toisen asiakirjan sisällön esittämiseen.

Icon Floating frame

Irrallinen kehys

Insert /Objects from File

Käyttäjä voi lisätä koko tiedoston tai määrättyjä osia tiedostosta.

Kuvake

Laskentataulukko

Lisätään uusi taulukko käsiteltävälle dialle tai sivulle.

Icon Insert Table

Table

Tiedostosta

Opens a file selection dialog to insert an image into the current document.

Icon Image

Image

Ääni tai video

Asiakirjaan lisätään video- tai äänitiedosto.

Ääni tai video

Kaava

Inserts a formula into the current document.

Icon Formula

Kaava

Kaavio

Icon Chart

Kaavio

OLE-objekti

Inserts an OLE object into the current document. The OLE object is inserted as a link or an embedded object.

Icon OLE object

OLE-objekti