Teksti

Teksti-työkalupalkissa on eräitä kuvakkeita erilaisten tekstikehysten syöttämiseen.

Teksti

Piirretään käsiteltävään asiakirjaan tekstikehys vetäen tai napsauttaen. Napsautetaan jotain asiakirjan kohtaan ja kirjoitetaan tai liitetään teksti.

Icon

Teksti

Sovita teksti kehykseen

Piirretään käsiteltävään asiakirjaan tekstikehys vetäen tai napsauttaen määrättyyn kohtaan. Tekstin koko säätyy tekstikehyksen mittoihin. Napsautetaan jotain asiakirjan kohtaan ja sitten kirjoitetaan tai liitetään teksti.

Icon

Sovita teksti kehykseen

Kuvatekstit

Piirretään käsiteltävään asiakirjaan vetämällä viiva, joka päättyy vaakatekstiseen suorakulmaiseen kuvatekstiin. Vetämällä kuvatekstin kahvasta sen kokoa voidaan muuttaa. Suorakulmainen kuvateksti muutetaan pyöristetyksi puhekuplaksi vetämällä suurimmasta kulmakahvasta, kun osoittimessa on käsikuva. Kirjoitus lisätään ensin napsauttamalla kuvatekstin reunaa ja sitten kirjoittamalla tai liittämällä teksti.

Icon Callouts

Kuvatekstit

Aasialaisten kielten tuki

These commands can only be accessed after you enable support for Asian languages in - Language Settings - Languages.

Pystysuuntaiset kuvatekstit

Icon Vertical Callouts

Piirretään käsiteltävään asiakirjaan vetämällä viiva, joka päättyy pystytekstiseen suorakulmaiseen kuvatekstiin. Vetämällä kuvatekstin kahvasta sen kokoa voidaan muuttaa. Kirjoitus lisätään ensin napsauttamalla kuvatekstin reunaa ja sitten kirjoittamalla tai lisäämällä teksti. Suorakulmainen kuvateksti muutetaan pyöristetyksi puhekuplaksi vetämällä suurimmasta kulmakahvasta, kun osoittimessa on käsikuva. Käytettävissä vain aasialaisten kielten tuen kera.

Pystysuuntainen teksti

Icon Vertical Text

Piirretään käsiteltävään asiakirjaan tekstiruutu, jossa teksti on pystysuorassa, joko napsauttamalla tai vetämällä. Napsautetaan vapaavalintaisesti asiakirjassa ja sitten kirjoitetaan tai liitetään teksti. Tekstiruutu voidaan myös luoda vetämällä ja sitten kirjoittaa tai liittää teksti. Käytettävissä vain aasialaisten kielten tuen kera.

Sovita pystysuuntainen teksti kehykseen

Draws a text box with vertical text direction where you click or drag in the current document. The text that you enter is automatically resized to fit the dimensions of the box. (Enable Asian text support to enable this icon). Click anywhere in the document, and then type or paste your text. You can also move the cursor to where you want to add the text, drag a box, and then type or paste your text.

Icon Fit Vertical Text to Frame

Sovita pystysuuntainen teksti kehykseen

Please support us!