Määritä mukautettu esitys

Luodaan mukautettu diaesitys.

Toiminnon käyttäminen:

Valitse Diaesitys - Mukautetut diaesitykset ja napsauta sitten Uusi.

Define Custom Slide Show Dialog

Uusi mukautettu esitys

Valitaan dia ja napsautetaan >> tai << -painiketta dian lisäämiseksi luetteloon tai poistamiseksi luettelosta.

Lisätään dia Valitut diat -luettelon loppuun. Dia tulee valita Alkuperäiset diat -luettelosta ennen painikkeen käyttöä.

Poistetaan dia Valitut diat -luettelosta. Dia pitää valita Valitut diat -luettelosta ennen painikkeen käyttöä.

Nimi

Kentässä näkyy mukautetun esityksen nimi. Tarvittaessa voidaan antaa uusi nimi.

Alkuperäiset diat

Luettelossa on kaikki diat käsiteltävässä asiakirjassa esiintyvässä järjestyksessään.

Valitut diat

Luettelossa on kaikki mukautetun esityksen diat. Luettelojärjestystä voi tarvittaessa muuttaa vetämällä dioja ylös tai alas.