Luo muodonvaihdos

Luodaan kuvioita ja jaetaan ne tasavälein kahden alkupiirroksen väliin.

LibreOffice piirtää sarjan välimuotoja kahdelle valitulle objektille ja ryhmittelee tuloksen.

Toiminnon käyttäminen:

Valitse Muokkaa - Luo muodonvaihdos (vain LibreOffice Draw)

Asetukset

Määritetään muodonvaihdoksen asetukset.

Lisäykset

Annetaan välimuotojen lukumäärä.

Muunna attribuutit

Merkinnällä määrätään, että muodonvaihdosta käytetään valittujen objektien viiva- ja täyttÜominaisuuksiinkin. Esimerkiksi, jos valitut objektit on täytetty eri värein, väri vaihtuu asteittain toiseksi.

Samaan suuntaan

Valinta estää valittujen objektien välimuotojen kiertymisen.