Sivu

Asetetaan sivun suuntaus, marginaalit, tausta ja muut taittoasetukset.

Toiminnon käyttäminen:

Choose Slide - Properties and then click the Page tab

Paperikoko

Muotoilu

Valitaan tulostimen tukema arkkilaatu. Myös mukautettu arkkikoko on luotavissa valitsemalla luettelosta Käyttäjä ja syöttämällä mitat Leveys- ja Korkeus-ruutuihin.

Leveys

Näkyvissä on Muoto-ruudussa valitun materiaalin leveys. Jos valitaan Käyttäjä-muoto, syötetään sivun leveyden arvo kenttään.

Korkeus

Näkyvissä on Muoto-ruudussa valitun materiaalin korkeus. Jos valitaan Käyttäjä-muoto, syötetään sivun korkeuden arvo kenttään.

Pysty

Sivu on pystysuuntaan.

Vaaka

Sivu on vaakasuuntaan.

Paperilokero

Valitaan tulostimen paperilähde.

Vihje-kuvake

Jos asiakirjassa käytetään useampaa kuin yhtä arkkikokoa, kullekin muodolle voi valita eri lokeron.

Esikatselukenttä

Displays a preview of the current selection.

Marginaalit

Määritetään etäisyys tulostettavan sivun reunasta tulostusalueelle.

Vasen

Annetaan arkin vasemman reunan etäisyys aineistosta. Tulos näkyy esikatselussa.

Oikea

Annetaan arkin oikeanpuoleisen reunan etäisyys aineistosta. Tulos näkyy esikatselussa

Yläreuna

Annetaan arkin yläreunan etäisyys aineistosta. Tulos näkyy esikatselussa.

Alareuna

Annetaan arkin alareunan etäisyys aineistosta. Tulos näkyy esikatselussa

Muotoilu

Määritetään sivun numerointitapa.

Sovita sisältö sivun muotoon

Pienennetään objektien ja fonttien kokoa sivulla, niin että tuloste sopii valitulle arkille.