Luotetut lähteet

Määritetään luotettujen varmenteiden ja tiedostosijaintien makroturvallisuus-asetukset.

Luotetut varmenteet

Luettelossa on luotetut varmenteet.

Näytä

Katso varmennetta -valintaikkuna avataan valitulle varmenteelle.

Poista

Poistetaan valittu varmenne luotettujen varmenteiden luettelosta.

Luotetut tiedostosijainnit

Asiakirjan makrot suoritetaan vain, mikäli ne avataan yhdestä seuraavista sijainneista.

Lisää

Avataan kansioiden valintaan ikkuna. Valitaan kansio, josta makrojen suorittaminen sallitaan.

Poista

Valittu kansio poistetaan luotettujen tiedostosijaintien luettelosta.