Luokkapolku

Luokkapolku-valintaikkunaa käytetään kansioiden ja arkistojen lisäämiseen Javan luokkapolkuun. Nämä polut ovat voimassa kaikille käynnistettäville JRE-ympäristöille.

Toiminnon käyttäminen:

Choose - LibreOffice - Advanced.

Määritellyt hakemistot ja arkistotiedostot

Määritetään Java-luokkien tai Java-luokkakirjastojen sijainti. Uusi luokkapolku tulee voimaan kun LibreOffice käynnistetään uudestaan.

Varoitus-kuvake

Java-luokat, joihin päästään luokkapolun kautta, eivät käy suojaustarkastuksen läpi.

Lisää Java-arkistotiedosto

Valitaan jar- tai zip-muotoinen arkistotiedosto ja lisätään tiedosto luokkapolkuun.

Lisää hakemisto

Valitaan kansio ja lisätään se luokkapolkuun.

Poista

Valitaan luettelosta arkistotiedosto tai kansio ja napsautetaan Poista-painiketta kohteen poistamiseksi luokkapolusta.