Välipalvelin

Välityspalvelimien asetukset Internetiin pääsemiseksi voidaan tehdä tarvittaessa manuaalisesti.

Toiminnon käyttäminen:

Choose - Internet - Proxy.


warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.


Asetukset

Määritetään välityspalvelimen asetukset.

Välityspalvelin

Valitaan välityspalvelinmäärityksen tyyppi.

Ei mikään

Otetaan yhteys Internetiin ilman välityspalvelinta. Käyttäjälle sallitaan suora yhteys tietokoneelta Internetin palveluntarjoajaan, jossa ei käytetä välityspalvelinta.

Manuaalinen

Annetaan käyttäjän syöttää välityspalvelintiedot manuaalisesti. Määritetään välityspalvelimet käytetyn Internet-palvelun mukaisesti. Käyttäjä voi kysyä järjestelmän ylläpitäjältä tietoja välityspalvelimista ja porteista.

Vihje-kuvake

Palvelimen nimi kirjoitetaan ilman käytäntöetuliitettä. Esimerkiksi kirjoitetaan www.example.com, ei http://www.example.com.


Järjestelmä

Windowsissa tai UNIX-järjestelmässä, jossa käytössä on GNOME tai KDE, tämä asetus kertoo LibreOfficelle, että käytetään järjestelmän asetuksia. LibreOffice pitää käynnistää uudestaan tämän asetuksen alustamiseksi.

HTTPS-välityspalvelin

Kirjoitetaan HTTP-välityspalvelimen nimi. Portti merkitään kenttään oikealla.

HTTPS-välityspalvelin

Kirjoitetaan HTTPS-välityspalvelimen nimi. Portti merkitään kenttään oikealla.

FTP-välityspalvelin

Kirjoitetaan FTP-välityspalvelimen nimi. Portti merkitään kenttään oikealla.

Ei välitystä kohteelle:

Määritetään palvelinnimet, jotka eivät vaadi välityspalvelimia. Nimet erotellaan puolipistein. Nämä palvelimia, jotka sijaitsevat lähiverkossa, ja palvelimia, joita käytetään esimerkiksi videon ja äänen suoratoistoon.

Myös korvausmerkkejä voidaan käyttää palvelimien ja verkkoalueiden nimissä. Esimerkiksi kirjoittamalla *.sun.com osoitetaan kaikkia palvelimia sun.com -verkkoalueella ilman välipalvelinta.

Kirjoitetaan portti, joka vastaa välityspalvelinta. Porttinumeron suurin mahdollinen arvo on 65535.

warning

Some options cannot be reset once edited. Either edit back the changes manually or click Cancel and reopen the Options dialog.


Please support us!