Sovelluksen värit

Tehdään LibreOffice-käyttöliittymän väriasetukset. Käsillä olevat asetukset voidaan tallentaa teemana ja ladata ne myöhemmin.

Toiminnon käyttäminen:

Choose - LibreOffice - Application Colors.

Saavutettavuus ja LibreOffice

Väriteema

Tallennetaan ja poistetaan värikaavioita.

Teema

Valitaan käytettävä väriteema.

Tallennus

Tallennetaan käsillä olevat asetukset väriteemana, joka voidaan ladata käyttöön myöhemmin. Nimi tulee näkymään Teema-luettelossa.

Väriteeman nimi

Nimetään väriteema.

Poista

Poistetaan varmistuskyselyin Teema-ruudussa näkyvä väriteema. Oletusteema ei ole poistettavissa.

Custom Colors

Valitaan käyttöliittymän osien värit.

To apply a color to a user interface element, ensure that the box in front of the name is checked. To hide a user interface element, clear the check box.

Huomautus-kuvake

Some user interface elements cannot be hidden.

Huomautus-kuvake

To enhance cursor visibility, set the application background color between 40% and 60% gray, it is automatically changed to 40% gray.

Automaattinen-väriasetus muuttaa käyttöliittymän osan värin väriteeman mukaiseksi oletusväriksi.

Väriasetukset "Avatut linkit" ja "Avaamattomat linkit" vaikuttavat vain tehtyjen asetusten jälkeen luotuihin asiakirjoihin.