Muokkaa moduuleja

Toiminnon käyttäminen:

Choose - Languages and Locales - Writing Aids,
in the Available language modules list, select one of the language modules and then click Edit.

Asetukset

Määritetään kieli ja valitun kielimoduulin saatavilla olevat oikoluvun, tavutuksen ja synonyymisanaston alamoduulit. Alamoduulit voidaan järjestää tärkeysjärjestykseen.

1. Valitaan kieli Kieli-luettelosta.

2. Merkitään kaikki moduulit, jotka aktivoidaan tälle kielelle otsikoiden Oikoluku, Tavutus ja Synonyymisanasto alla.

3. Kun saatavilla olevia alamoduuleja on enemmän kuin yksi yhdellä alueella, tavutuksen ja synonyymisanaston alamoduulit käsitellään luettelon mukaisessa järjestyksessä. Järjestystä voidaan vaihtaa käyttämällä Siirrä ylemmäs - ja Siirrä alemmas -painikkeita.

4. Vain yksi alamoduuli on aktivoitavissa Tavutus-alueella.

Kieli

Määrätään moduulin kieli.

Kaikille LibreOfficein kielen valinnan kentille pätee seuraava:

Kielen merkintää edeltää pukkimerkki, jos oikoluku on aktivoitu tälle kielelle.

Siirrä ylemmäs

Valitun moduulin prioriteettia valintaruudussa korotetaan yhden tason verran.

Siirrä alemmas

Valitun moduulin prioriteettia valintaruudussa alennetaan yhden tason verran..

Edellinen

Edellinen-painiketta napsauttamalla kumotaan luetteloruudun nykyiset muutokset.