Polut

Polut-osiossa esitellään tärkeiden LibreOffice-kansioiden oletuspolut. Nämä polut ovat käyttäjän muokattavissa.

Toiminnon aloitustavat:

Choose - LibreOffice - Paths.

Choose Tools - AutoText - Path.

LibreOffice-ohjelmiston käyttämät polut

Tässä luettelossa esiintyvän merkinnän muokkaamiseksi napsautetaan ensin riviä ja sitten Muokkaa-painiketta. Sama tulos saadaan kaksoisnapsauttamalla merkintää.

Oletus

Oletus-painikkeella palautetaan esiasetetut polut kaikille valituille merkinnöille.

Muokkaa

Napsauttamalla avataan Valitse polku tai Muokkaa polkua -valintaikkuna.

Merkintöjen järjestystä voi vaihtaa napsauttamalla Tyyppi-sarakeotsikko. Sarakkeiden leveyttä voi säätää hiirellä sarakkeiden välisestä erottimesta vetämällä.

Seuraavassa polkujen luettelossa sen hakemiston jaetut kansiot, johon LibreOffice on asennettu, eivät näy. Kunkin käyttäjän aineisto on tallennettu {user}-kansioon, joka sijaitsee -kansiossa.

Tyyppi

Polku

Kuvaus

Omat asiakirjat

Järjestelmän oletuskansio asiakirjoille

Kansio on nähtävissä, kun ensimmäistä kertaa kutsutaan Avaa- tai Tallenna-valintaikkunaa.

Automaattinen korjaus

Tallenna kansioon automaattisen korjauksen tekstisi.

Automaattinen teksti

Tallenna kansioon automaattiset tekstisi.

Galleria

Uudet galleriateemat tallennetaan tähän kansioon.

Kuvat

Kansio tulee näkyviin, kun ensin kutsutaan graafisten objektien avaus- tai tallennusikkunaa.

Varmistuskopiot

Asiakirjojen automaattiset varmuuskopiot tallennetaan tänne.

Mallit

Tallenna kansioon mallisi.

Väliaikaiset tiedostot

LibreOffice käyttää kansiota väliaikaistiedostoille.

Classification

LibreOffice reads the TSCP BAF policy from this file.