XML-suodattimen jakelu pakettina

XML-suodattimen voi jaella useille käyttäjille erityisessä pakettimuodossa.

XML-suodattimen tallentaminen pakettina

Huomautus-kuvake

XML-suodattimen asetusten valintaikkuna on saatavilla vain, kun tekstiasiakirja on auki.

1. Writerissa valitse Työkalut - XML-suodattimien asetukset.

2. Valitse jaeltava suodatin ja napsauta Tallenna pakettina.

XML-suodattimen asentaminen paketista

Huomautus-kuvake

XML-suodattimen asetusten valintaikkuna on saatavilla vain, kun tekstiasiakirja on auki.

1. Writerissa valitse Työkalut - XML-suodattimien asetukset.

2. Napsauta Avaa paketti ja valitse pakettitiedosto, jossa on asennettava suodatin.

Asennetun XML-suodattimen poistaminen

1. Writerissa valitse Työkalut - XML-suodattimien asetukset.

2. Valitaan poistettava suodatin ja napsautetaan Poista-painiketta.