Muutoksien nauhoittaminen ja esittäminen

note

Tämä tarkastustoiminto on käytettävissä LibreOffice-ohjelmistossa teksti- ja taulukkolaskenta-asiakirjoille.


Kun useat kirjoittajat työskentelevät saman tekstin tai laskentataulukon parissa, tarkastustoiminto nauhoittaa ja kertoo eri muutosten tekijätiedot+. Asiakirjan lopullisessa muokkauksessa on sitten mahdollista tarkastella kutakin yksittäistä muutosta ja päättää, hyväksytäänkö vai hylätäänkö se.

Esimerkki: olet toimittaja ja antamassa viimeisintä reportaasiasi. Mutta ennen reportaasin julkaisua päätoimittajan ja oikolukijan pitää lukea se ja molemmat lisäävät siihen omat muutoksensa. Päätoimittaja kirjoittaa yhden kappaleen perään "selvennä" ja yliviivaa toisen kokonaan. Oikolukija korjaa asiakirjan kirjoitusasua.

Muokattu asiakirja tulee takaisin sinulle ja voit joko ottaa mukaan tai ohittaa tarkastajien ehdotukset.

Let's say you also emailed a copy of the report to a good friend and colleague who has done research on a similar topic in the past. You asked for a few suggestions, and the document is now returned by email with your colleague's suggestions.

Kun kaikki kollegasi ja johtajasi työpaikallasi käyttävät LibreOfficea, voit tuottaa asiakirjan lopullisen version saamiasi palautteita hyödyntäen.

Please support us!