Mustavalkotulostus

Tekstin ja kuvien tulostaminen mustavalkoisina

1. Valitse Tiedosto - Tulosta. Valintaikkunan YleistÀ-vÀlilehti avautuu.

2. Napsauta Ominaisuudet-painiketta. TÀmÀ avaa tulostimen Ominaisuudet-valintaikkunan.

3. Valitse mustavalkoinen tulostusasetus. LisÀtietoja löydÀt tulostimen kÀyttöohjeista.

4. HyvÀksy Ominaisuudet-valintaikkunan asetukset ja napsauta Tulosta.

KÀsiteltÀvÀ asiakirja tulostetaan musta-valkoisena.

Mustavalkotulostus LibreOffice ImpressissÀ ja LibreOffice Draw'ssa

1. Choose - LibreOffice Impress or - LibreOffice Draw, as appropriate.

2. Valitse sitten Tulostus

3. Valitse Laatu-osiossa joko HarmaasÀvy- tai Mustavalkoinen-asetus ja hyvÀksy OK:lla.

Kun jompikumpi nÀistÀ asetuksista on valittuna, kaikki esitykset ta piirustukset tulostetaan ilman vÀrejÀ. Jos mustaa tulostusta tarvitaan vain kÀsiteltÀvÀÀn tulostustehtÀvÀÀn, asetukset voi valita Tiedosto - Tulosta - LibreOffice Draw/Impress -toiminnosta.

Grayscale converts all colors to a maximum of 256 gradations from black to white. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Black & white converts all colors into the two values black and white. All borders around objects are printed black. All text will be printed in black. A background set by Format - Page Style - Background will not be printed.

Vain tekstin tulostaminen mustavalkoisena

LibreOffice Writerissa voidaan valita vÀrilliseksi muotoillun tekstin tulostaminen mustavalkoisena. Asetus voidaan tehdÀ kaikkia myöhemmin tulostettavia asiakirjoja tai ainoastaan kÀsillÀ olevaa tulostustyötÀ koskevasti.

Kaikkien tekstiasiakirjojen tulostaminen mustavalkoisin tekstein

1. Choose - LibreOffice Writer or - LibreOffice Writer/Web.

2. Valitse sitten Tulostus

3. Merkitse Tulosta mustana -ruutu SisÀltö-osiossa ja hyvÀksy OK:lla.

Kaikki teksti- tai HTML-asiakirjat tulostuvat mustin tekstein.

KÀsiteltÀvÀn asiakirjan tulostaminen mustavalkoisin tekstein

1. Valitse ensin Tiedosto - Tulosta. Napsauta sitten LibreOffice Writer -vÀlilehteÀ.

2. Merkitse Tulosta teksti mustana -ruutu ja napsauta Tulosta.