Liittäminen muotovalinnoin

Leikepöydän varastoitu sisältö voidaan liittää asiakirjaan eri muodoissa. LibreOfficeissa voidaan valita käytettävä muoto liitettäessä sisältö valintaikkunan tai pudotuskuvakkeen avulla.

Käytettävissä olevat vaihtoehdot riippuvat leikepöydän sisällöstä.

Writer-tekstiasiakirjoissa +Vaihto+V liittää leikepöydän sisällön muotoilemattomana tekstinä.

Leikepöydän sisällön liittäminen kuvakevalikosta

1. Napsauta Oletus-palkin Liitä-kuvakkeen jälkeistä nuolivalitsinta valikon avaamiseksi.

2. Valitse yksi vaihtoehdoista.

Jos tulos ei ole toivottu, voidaan napsauttaa Kumoa-painiketta ja sitten uusia liittäminen eri asetuksin.

Leikepöydän sisällön liittäminen valintaikkunaa käyttäen

1. Valitse Muokkaa - Liitä määräten.

2. Valitse yksi vaihtoehdoista ja napsauta OK:ta.

Jos työskennellään laskentataulukossa ja leikepöydän sisältönä on laskentataulukon soluja, esille saadaan erikoinen Liitä määräten -valintaikkuna. Solut voidaan kopioida Liitä määräten -valintaikkunaa käyttäen perus- tai erikoisasetuksin.