Microsoft Office -asiakirjojen sovelluskytkentöjen muuttaminen

Microsoft Office -tiedoston päätteen kytkennän muuttaminen, joka määrää, avataanko tiedostot LibreOffice- vai Microsoft Office -ohjelmistolla, tapahtuu Microsoft Windowsissa seuraavasti:

1. Napsauta kakkospainikkeella Resurssienhallinnassa sellaista tiedostotyyppiä, jonka kytkennän vaihdat toiselle sovellukselle.

2. In the context menu, choose Open with - Choose another app.

3. Valitse sovellusten luettelosta ohjelma, jolla käsiteltävät tiedostotyypit avataan. Varmista, että "Avaa tämäntyyppiset tiedostot aina valitussa sovelluksessa" on valittuna.

Jos edellä esitetyt vaiheet eivät sovellu käytettyyn Microsoft Windows -tuotteeseen, etsitään Microsoft Windows Ohjeista miten tiedoston avaavan ohjelman vaihtaminen tehdään.